Begeleiding bij de aanschaf van apparatuur

Werkwijze
We zijn ons ervan bewust dat er bij de aankoop en de keuze van het juiste apparaat voor jou als specialist veel vragen en afwegingen zijn. Om je in dit traject goed te begeleiden hanteren wij een aantal stappen waardoor jij weloverwogen en zelfverzekerd over kunt gaan tot de aanschaf van je apparaat. 

Stap 1

Advies en demonstratie
Op basis van jouw wensen, visie en verwachte resultaten geeft SkinTec  advies om zo goed mogelijk aan te sluiten op deze wensen met betrekking tot de juiste apparatuur, training, behandelingen, gebruik van cosmetica en protocollen. Onderdeel van dit advies is een demonstratie. Hierbij komt alle informatie samen en krijg je een goed beeld van de apparatuur, de techniek en de mogelijkheden.

Stap 2

Aanschaf traject

SkinTec begeleid je uiteraard tijdens het aanschaftraject. Op basis van de keuzes die in het adviestraject zijn gemaakt, wordt overgegaan tot de aanschaf van de apparatuur. Dit transparante proces geeft jou goed inzicht in alle zaken die te maken hebben met de aanschaf van de apparatuur: o.a. de aanschafkosten en de financiële mogelijkheden, levertijd, training, aflevering, ondersteuning en nazorg.  

Stap 3

Training

SkinTec verzorgt uitgebreide, professionele, maatwerk en praktijkgerichte trainingen. De training wordt afgesloten met het verkrijgen van het bijbehorende certificaat. Hierdoor kun jij (en je team) direct optimaal voorbereid en zelfverzekerd met de behandelingen starten.  De trainingen zijn bij de aankoop inbegrepen en worden bij SkinTec of bij jou op locatie gegeven.

Stap 4

Ondersteuning en nazorg

SkinTec doet er alles aan om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. Door de kennis, ons netwerk van specialisten en de samenwerking met de medisch specialisten van de fabrikanten, voorzien we jou snel van de juiste kennis en informatie. Doordat we onze organisatie compact en flexibel houden garanderen we jou een snelle en persoonlijke service.

Medisch gecertificeerd 

Het totale assortiment apparatuur van SkinTec is medisch gecertificeerd en voldoet hiermee aan de strenge richtlijnen die door de de Europese Unie in dit kader zijn opgesteld. Uiteraard ontvang je alle benodigde formulieren: behandelprotocollen, intake en anamnese.

Financiering – Lease

Wil je je eigen vermogen gebruiken om je bedrijf verder te laten groeien of wil je dit geld beschikbaar houden voor andere zaken dan is leasen mogelijk een passende oplossing. Met onze vaste leasepartner Medilease, www.medilease.nl, kunnen wij vrijblijvend een voorstel doen dat past bij jouw situatie, bedrijf en bedrijfsvoering. 

Winkelmand 0