LEASEN VAN APPARATUUR

SkinTec biedt je als klant de mogelijkheid om apparatuur te leasen.

De mogelijkheden van lease

In de beauty branche wordt veel innovatieve apparatuur toegepast. Deze bedrijfsmiddelen stellen de beauty professional in staat om zorgvuldiger, beter èn efficiënter het esthetische werk te doen. Zo kunnen er meer en kwalitatievere behandelingen in minder tijd worden uitgevoerd. Toch is de aanschaf van een apparaat voor velen vaak een moeilijke keuze. Daarbij komt de vraag of de investering zich wel terugverdient en hoe de investering gefinancierd moet worden. SkinTec kan in combinatie met haar lease partner MediLease snel en eenvoudig een financiering tot ongeveer EUR 75.000,- regelen voor het gewenste apparaat. Daarmee bespaar je je als specialist hoge investeringskosten en aan het einde van de leaseperiode is het apparaat jouw eigendom. 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Even een voorbeeld

Stel, je salon heeft 100 klanten die gemiddeld 4 keer per jaar voor een behandeling komen. Dat zijn 400 behandelingen per jaar. Met het nieuwe apparaat biedt je daarnaast een speciale behandeling aan met behandelprijzen tussen de € 65,- en € 135,-. Lukt het je om 100 behandelingen te verkopen dan stijgt de omzet flink met slechts een kleine tijdsinvestering. Met deze apparatuur kun je dus meer mensen behandelen, met nog betere behandelresultaten en meer verdienen.
Bij leasen is de financiering aan het apparaat gekoppeld en met enkele behandelingen per maand kunnen de leasekosten vaak al worden terugverdiend.

Benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden neem dan contact met ons op en we bekijken vrijblijvend de mogelijkheden.

Winkelmand 0