WOMEN’S WELLNESS

Optimaliseer het Welzijn van Vrouwen met VTone Behandelingen

Wat is VTone?
Het vrouwelijk lichaam ondergaat in de loop der tijd verschillende veranderingen als gevolg van factoren zoals zwangerschap, bevalling, hormonale transformaties, menopauze en veroudering. Onvermijdelijk heeft dit invloed op het vrouwelijke bekkengebied, wat leidt tot zwakte van de bekkenbodemspieren, stressincontinentie en een afname van de kwaliteit van leven.

VTone is een zeer effectieve, niet-invasieve behandeling die in de praktijk wordt uitgevoerd om zwakke bekkenbodemspieren te versterken en symptomen van urine-incontinentie te verbeteren. Met een eenmalig te gebruiken, tweezijdige tip die snel en comfortabel in het vaginale kanaal wordt ingebracht, biedt VTone een oplossing om het zelfvertrouwen van de patiënt te herstellen en de kwaliteit van leven te verbeteren, dit alles zonder chirurgie of langdurige herstelperiodes.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

 • Zeer effectieve, niet-invasieve procedure die op kantoor wordt toegediend om zwakke bekkenbodemspieren te versterken en symptomen van urine-incontinentie te verbeteren.
 • Tweezijdige tip voor eenmalig gebruik wordt snel en comfortabel in het vaginale kanaal geplaatst.
 • Herstel het zelfvertrouwen van de patiënt en de kwaliteit van leven zonder operatie of langdurige uitvaltijd.

Wat kun je behandelen?

Morpheus8V behandeling, vtone

Urine-incontinentie

Adresseeer stress, aandrang en gemengde urine-incontinentie snel, effectief en pijnloos met de geavanceerde VTone behandelingstechnologie.

Morpheus8V behandeling, Vtone

Zwakke bekkenbodemspieren

Voer op maat gemaakte procedures uit om zwakke bekkenbodemspieren effectief te rehabiliteren met de innovatieve VTone behandeling.

Morpheus8V behandeling, Vtone

Levensveranderende procedures

Herstel het zelfvertrouwen van de patiënt en verbeter de kwaliteit van leven zonder chirurgie of langdurige herstelperiodes, dankzij de baanbrekende VTone behandelingen

Meer informatie en/of een afspraak maken  Kantoor gebouw skintec

  Meer weten over de VTone technologie?

  Kom langs op afspraak, onze specialisten staan voor u klaar! Vul het contactformulier in of neem contact op via onderstaande gegevens.
  070 217 31 73
  info@skintec.nl
  Winkelmand 0