FACIAL & BODY CONTOURING

Wat is Bodytite?

BodyTite is een minimaal invasief apparaat voor lichaamscontouren en levert resultaten die voorheen alleen werden bereikt door excisieprocedures. BodyTite, aangedreven door directionele radiofrequentie (RF), zorgt voor samentrekking van de dermis, het onderhuidse bindweefsel en de coagulatie van vetweefsel. Met een Bodytite behandeling kom je van je verslapte huid en overtollig vet af.

Belangrijkste kenmerken en voordelen Bodytite

RFAL-technologie vertegenwoordigt de toekomst van lichaams- en gezichtscontouren. Door BodyTite, FaceTite, AccuTite en Morpheus8 toe te voegen aan uw esthetische aanbod, zal uw praktijk: 

 • een breder patiëntenbestand aantrekken door behandelingen te bieden zonder de grote littekens en een minimale uitvaltijd;
 • oplossingen kunnen bieden aan een jongere groep patiënten die (nog) niet toe zijn aan een ingrepen als een facelift of buikwandcorrectie;
 • innoveren met de meest toonaangevende technologieën die op de markt verkrijgbaar zijn;
 • minimaal invasieve procedures aanbieden met chirurgische resultaten.

Technologieën op de workstation

Bodytite

BodyTite is een geavanceerde procedure voor lichaamscontouring en verfijning waarmee patiënten uitgebreide of excisie-operaties kunnen vermijden. BodyTite-technologie vermindert vet zonder huidverslapping te veroorzaken. Een verslapte huid zal dus niet voorkomen. Bodytite levert ongeëvenaarde klinische resultaten.

Wat kan het behandelen?

Before After

Facetite

In slechts één behandeling kan FaceTite de contouren van het gezicht en kleine lichaamsdelen aanzienlijk verbeteren. Door gebruik te maken van RFAL-technologie is FaceTite de behandeling met de beste resultaten naast een traditionele facelift, echter zonder de bijbehorende grote littekens en uitvaltijd.

Wat kan het behandelen?

Before After

Accutite

AccuTite maakt focale RF-behandeling zonder excisiechirurgie. AccuTite is gebaseerd op RFAL-technologie die nauwkeurige verwarming levert om vetweefsel te remodelleren.

Wat kan het behandelen?

Before After

Morpheus8

De Bodytite wordt geleverd met de Morpheus8 incl. Morpheus8 Body technologie.  

Morpheus8 is een minimaal invasieve Subdermale Adipose Remodeling Device (SARD), ontworpen om collageen te remodelleren en vetweefsel te coaguleren. Dit uitwisselbare portfolio van micronaaldtips, met verschillende pinconfiguraties (Prime 12-pins, Resurfacing 24-pins, Morpheus8 24-pins), biedt artsen een modulaire oplossing om aanpasbare fractionele behandelingen voor het hele lichaam te leveren. 

Wat kan het behandelen?

Before After

Meer informatie en/of een afspraak maken  Kantoor gebouw skintec

  Meer weten over de Bodytite?

  Kom langs op afspraak, onze specialisten staan voor u klaar! Vul het contactformulier in of neem contact op via onderstaande gegevens.
  070 217 31 73
  info@skintec.nl
  Winkelmand 0