WOMEN’S WELLNESS

Morpheus8V logo
Morpheus8V wellness apparatuur

Ontdek Morpheus8V Technologie voor Vrouwen's Wellness

Wat is Morpheus8V Technologie?

Morpheus8V is een innovatieve bipolaire radiofrequentietechnologie die niet alleen snel en effectief is, maar ook op maat gemaakte oplossingen biedt voor een breed scala aan gezondheidsproblemen. Deze technologie maakt gebruik van fractionele weefselcoagulatie tot een diepte van 3 mm, wat artsen de mogelijkheid biedt om meerdere procedures uit te voeren met opmerkelijke resultaten.

In essentie betekent dit dat Morpheus8V niet alleen snel en effectief is, maar ook op maat gemaakte oplossingen biedt voor verschillende gezondheidsproblemen. Door fractionele weefselcoagulatie tot 3 mm diepte toe te passen, hebben artsen de flexibiliteit om meerdere procedures uit te voeren met aanzienlijke resultaten.

Deze innovatieve benadering van bipolaire radiofrequentietechnologie vertegenwoordigt een belangrijke stap voorwaarts in de medische wereld. Het vermogen om op maat gemaakte zorg te bieden en innovatieve procedures uit te voeren, plaatst Morpheus8V in de voorhoede van geavanceerde medische technologie.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

 • Levert bipolaire RF-energie tot 3 mm diepte via een matrix van 24 dunne goudgecoate micronaalden.
 • Gebruikt klinisch bewezen elektrocoagulatie en fractionele bulkverwarming voor weefselcoagulatie en collageencontractie.
 • Biedt veelzijdige procedures voor veilige behandelingen op maat.
 • Herstelt het zelfvertrouwen van de patiënt en verbetert de kwaliteit van leven zonder operatie of langdurige uitvaltijd.

Wat kun je behandelen?

Morpheus8V behandeling, vtone

Verschillende probleemgebieden

Ontdek de mogelijkheid om verschillende probleemgebieden aan te pakken met deze minimaal invasieve technologie in jouw praktijk.

Morpheus8V behandeling, Vtone

Behandelingen op maat

Voer veilige en effectieve op maat gemaakte behandelingen uit met Morpheus8V.

Morpheus8V behandeling, Vtone

Levensveranderende behandelingen

Herstel het zelfvertrouwen van de patiënt en verbeter daarmee de kwaliteit van leven met deze baanbrekende technologie.

Meer informatie en/of een afspraak maken  Kantoor gebouw skintec

  Meer weten over de Morpheus8V technologie?

  Kom langs op afspraak, onze specialisten staan voor u klaar! Vul het contactformulier in of neem contact op via onderstaande gegevens.
  070 217 31 73
  info@skintec.nl
  Winkelmand 0