HANDS-FREE TOTAL BODY TRANSFORMATION

Wat is de Evolve X?

EvolveX is het ultieme handsfree platform dat de totale lichaamsremodellering transformeert en naar een hoger niveau tilt. Steeds meer patiënten zijn op zoek naar niet-invasieve behandelingen op ongekende niveaus, waarbij ze niet-excisie-alternatieven nastreven om de huid te hermodelleren, vet te behandelen, buikspieren te vormen, billen op te tillen en heupen te versterken. Dit alles-in-één platform levert meerdere technologieën op één systeem om de huid te remodelleren, vetweefsel aan te pakken en spieren te versterken.

Wat is hermodelleren?

Volgens de Merriam-Webster Dictionary is de definitie van hermodellering het veranderen van de structuur; om levend weefsel een structurele reorganisatie, wijziging of vernieuwing te laten ondergaan. 

Belangrijkste kenmerken en voordelen

 • EvolveX is het enige alles-in-één systeem dat is uitgerust met meerdere klinisch bewezen technologieën:
  • Tite (bipolaire RF)
  • Tone (EMS)
  • Transform (bipolaire RF en EMS)
 • Procedures kunnen worden gecombineerd om synergetische gelaagdheidsbehandelingen te leveren om consistente transformatieve resultaten te produceren die de huid hermodelleren, vetweefsel aanpakken en spieren versterken.
 • Multimodaliteiten maken aanpasbare en herhaalbare combinatiebehandelingsplannen mogelijk om te voldoen aan de vraag van patiënten naar niet-chirurgische procedures zonder uitvaltijd.
 • Handsfree ontwerp en intelligente programmeerbare technologie maken EvolveX het ideale apparaat voor het actuele sociale afstand houden, waardoor het face-to-face contact tussen patiënt en arts tijdens procedures kan worden verminderd.

Technologieën op de workstation

Tite

Tite maakt gebruik van de kracht van RF-energie om de huid te hermodelleren en haar uiterlijk te verbeteren.

De 8 handsfree applicators leveren uniforme en volumetrische verwarming aan de huid en onderhuid, om op maat gemaakte pijnvrije patiëntoplossingen te bieden.

Wat kan het behandelen?

Before After

Tone

 Tone werkt door elektrische spierstimulatie (EMS) uit te zenden om onwillekeurige spiersamentrekkingen te simuleren. De 4 handsfree applicators van Tone richten zich op specifieke spiergroepen om het uiterlijk en de kracht van de spier te verfijnen.

Wat kan het behandelen?

Before After

Transform

Transform biedt twee procedures in één behandeling. Bipolaire radiofrequentie-energie (RF) voor diepe verwarming van huid- en vetweefsel, plus elektrische spierstimulatie (EMS) wisselen elkaar af om een synergetische gelaagde behandeling te leveren die consistente transformatieve resultaten oplevert.

Wat kan het behandelen?

Before After

Voordelen van de EvolveX en waarom de EvolveX technologie aan je kliniek toevoegen?

Meer informatie en/of een afspraak maken  Kantoor gebouw skintec

  Meer weten over de EvolveX?

  Kom langs op afspraak, onze specialisten staan voor u klaar! Vul het contactformulier in of neem contact op via onderstaande gegevens.
  070 217 31 73
  info@skintec.nl
  Winkelmand 0