SKIN TREATMENTS IPL, FRACTIONAL RF, HAIR REMOVAL, VASCULAR & PIGMENTATION

Wat is de Optimas?

Een volledige schoonheidsworkstation dat verschillende professionele esthetische behandelingen biedt. Optimas is uitgerust met intens gepulseerd licht, laser en radiofrequentiemogelijkheden voor huidremodellering, ontharing en behandeling van huidverkleuring. 

Belangrijkste kenmerken en voordelen Optimas

 • Optimas helpt u de resultaten voor uw patiënten en uw bedrijf te optimaliseren: 
 • Als uw praktijk esthetische procedures van medische kwaliteit aan haar aanbod wil toevoegen, dan is Optimas een geweldige reeks technologieën in één werkstation om u te helpen uw doelen te bereiken.
 • Optimas helpt praktijken de productiviteit, omzet en patiënttevredenheid te verhogen. Het is een reeks technologieën waarmee u een breed scala aan procedures kunt aanbieden vanaf één efficiënt platform, waardoor er naast zeer goede behandelresultaten meerdere inkomstenstromen worden geboden aan de bedrijfsresultaten.

Technologieën op de workstation

Forma

Forma is een huidvernieuwing en huidverbeteringstechnologie die huid- en onderhuidverwarming biedt. Radiofrequentie reist via elektroden om een niet-invasieve en pijnvrije behandeling te geven. Ingebouwde temperatuurregelingen zorgen ervoor dat de behandeling veilig en effectief optimale eindpunten bereikt.

Wat kan het behandelen?

Before After

Lumecca

Lumecca implementeert IPL-technologie (intense pulse light) en is geoptimaliseerd om gezichtspigmentatie, oppervlakkige bloedvaten, huidtextuur en/of fotoschade te behandelen.

Wat kan het behandelen?

Before After

Morpheus8

Morphheus8 is een minimaal invasieve Subdermale Adipose Remodeling Device (SARD), ontworpen om collageen te remodelleren en vetweefsel te coaguleren. Dit uitwisselbare portfolio van micronaaldtips, met verschillende pinconfiguraties (Prime 12-pins, Resurfacing 24-pins, Morpheus8 24-pins), biedt artsen een modulaire oplossing om aanpasbare fractionele behandelingen voor het hele lichaam te leveren. 

Wat kan het behandelen?

Before After

DiolazeXL

Door een hoog piekvermogen te combineren met een grote spotgrootte, zorgt de DiolazeXL voor een eenvoudig en snel proces voor het verwijderen van ongewenst haar.

Wat kan het behandelen?

Before After

Vasculaze

De ultieme oplossing voor vasculaire laesies, waaronder angiomen, hemangiomen, teleangiëctasieën, wijnvlekken, beenaders en andere goedaardige vasculaire laesies.

Wat kan het behandelen?

Before After

Clinical studies

Clinical Evaluation of Safety and Efficacy of Fractional Radiofrequency Facial Treatment of Skin Type VI Patients

Author: Eliot F. Battle Jr., MD; and Sally Battle, CNMT
Technology: Clinical Evaluation of Safety and Efficacy of Fractional Radiofrequency Facial Treatment of Skin Type VI Patients
Published Date: November 2018
Publication: Journal of Drugs in Dermatology

Peak Power Effect On Skin Rejuvenation Using Ipl: Lumecca Ipl Evaluation

Author: E. V. Ross MD; and Michael Kreindel, PhD
Technology: Lumecca
Published Date: May 2016
Publication: Advances in Aging Research

Meer informatie en/of een afspraak maken  Kantoor gebouw skintec

  Meer weten over de Optimas?

  Kom langs op afspraak, onze specialisten staan voor u klaar! Vul het contactformulier in of neem contact op via onderstaande gegevens.
  070 217 31 73
  info@skintec.nl
  Winkelmand 0