TRAININGEN EN DEMONSTRATIE

Om de behandelingen met betreffende apparatuur goed uit te voeren, wordt per apparaat een (individuele) training gegeven. Naast de trainingen bieden wij genoeg ondersteuning op het technische vlak. Meer weten? Lees snel verder.

Trainingen

De apparatuur die SkinTec levert is van Europese makelij en van zeer hoge kwaliteit. Om de behandelingen met de betreffende apparatuur goed uit te voeren, wordt er per apparaat een specifieke (individuele) training gegeven. Tijdens deze trainingen delen we vergaande kennis met onze cursisten. Zo waarborgen we niet alleen de kwaliteit van de apparatuur, maar net zo belangrijk ook de gebruikswijze. Per apparaat zijn het aantal trainingsdagen vastgesteld, variërend van 1 tot 2 dagen. Deze trainingen bestaan uit een theorie en een praktijk gedeelte. De trainingen vinden plaats in een trainingsruimte van SkinTec of indien gewenst bij jou op locatie. Na de training zijn jij, en eventueel je collega’s, klaar om met veel plezier en kunde de behandelingen uit te voeren. Het behoort ook tot de mogelijkheden om een opfriscursus voor jou en/of je personeel in te plannen.

Benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact op en we leggen je graag uit wat er allemaal mogelijk is.

Demonstraties

Wil jij een apparaat in alle rust bekijken, ervaren en daarbij de informatie over het apparaat, de behandelingen en te verwachten resultaten doornemen. Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende demonstratie bij ons op kantoor of bij jou op locatie te plannen. Uiteraard worden alle Covid-19 protocollen gebruikt. Ook is het mogelijk om een online demonstratie te krijgen. Tijdens de demonstratie worden alle mogelijkheden toegelicht en kun je al je vragen stellen. 

Introductiedagen

Daarnaast organiseren wij regelmatig introductiedagen voor onze apparatuur. Tijdens deze introductie wordt er uitleg gegeven over de gebruikte techniek, wordt je geïntroduceerd met het gebruik van het apparaat, de behandeling en zullen we laten zien welke combinatie van techniek en cosmetica wij aanbevelen. Een goede behandeling met het gebruik van de juiste cosmetica geeft nog betere resultaten. Dit zul je zelf ervaren tijdens de introductie dagen. Deze introductiedagen worden op locatie maar ook online gegeven. Houd onze social media kanalen en website in de gaten voor de aankondigingen! 

Aan de demonstratie en introducties zijn geen kosten verbonden. De demonstratie en introducties bevatten theoretische en praktische zaken, tevens wordt er in gegaan op het ‘verdienmodel’ van de apparatuur i.c.m. de behandelingen. Er wordt ingegaan op de volgende punten: een eerlijke en goede prijs voor de behandeling, verwachte resultaten en bespreken we hoe je naast goede behandelresultaten ook een gezonde boterham kunt verdienen met de apparatuur! 

Maak hier je afspraak

Gratis demo dagen Epil808 Diode Laser!

Winkelmand 0