Voor ons komen jij en jouw klanten op de eerste plaats!

Vanaf de start willen we het anders doen. Onze organisatie compact en flexibel houden en daarmee toegankelijk en bereikbaar voor onze klanten. Continu investeren in kennis en techniek zodat we onze klanten de juiste service kunnen blijven geven.

Eerlijk en betrouwbaar

Technieken en producten leveren die aansluiten op de behoefte die er is vanuit jou, je bedrijf en je klanten. Wij willen een langdurige samenwerking opbouwen waarin we met elkaar meegroeien. Wij begrijpen dat iedere specialist in een bepaalde fase zit en daar kunnen we jou, door onze ervaring en expertise, in adviseren en ondersteunen. Dus geen dwingende verkooptechnieken, maar een zorgvuldige samenwerking opbouwen!

SkinTec: dé specialist in huid verbeterende technieken

Dit maken wij waar doordat we als ondernemers zeer ervaren zijn in de combinatie van verkoop, kwaliteit, ondersteunende service en het zorgen voor klanttevredenheid. SkinTec is gespecialiseerd in verschillende huid verbeterende technieken, waarbij laser- en radio frequentietechniek onze specialisaties zijn. Door deze specialisatie kunnen we jou het juiste advies en training geven waardoor je zelfverzekerd de behandelingen kunt uitvoeren en je klanten de beste resultaten  ervaren.

Hoogwaardige Europese apparatuur

Onze hoogwaardige apparatuur is uitvoerig getest, van Europese makelij en voldoet aan alle medische certificeringen. Door de intensieve samenwerking met onze leveranciers en het netwerk van specialisten kunnen we vraagstukken snel beantwoorden en gerichte en specifieke trainingen aanbieden in onze eigen professionele trainingsruimte. Kortom een persoonlijke benadering om jou te ondersteunen in je bedrijf, bij je ontwikkeling en groei.

Onze passie is het om jou als specialist te laten groeien, doordat wij jou de juiste techniek, producten en ondersteuning kunnen bieden!

Onze missie is het de huid te verbeteren door innovaties.

Winkelmand 0