EMPOWERING WOMEN’S WELLNESS

Wat is de EmpowerRF?

EmpowerRF is een multifunctioneel platform dat levens veranderende wellness therapieën voor vrouwen levert. Het is de meest geavanceerde oplossing die gebruik maakt van meerdere technologieën, waaronder fractionele coagulatie, sub-necrotische verwarming en spierstimulatie, om een breed scala aan aandoeningen te behandelen, zoals bloedcirculatie, pijnverlichting, stress, aandrang en gemengde urine-incontinentie (SUI) en bekkenbodemzwakte.

Belangrijkste kenmerken en voordelen van EmpowerRF

 • EmpowerRF Maakt gebruik van meerdere complementaire energieën:
  • intravaginale elektrische spierstimulatie (EMS)
  • sub-epitheliale fractionele radiofrequentie
  • bipolaire radiofrequentie
 • Handstukken met synergetische technologie bieden aangepaste, gelaagde procedures om een breed scala aan problemen aan te pakken.
 • Veelzijdig in-office systeem levert snel gerichte, effectieve en veilige therapieën.
 • Herstel het zelfvertrouwen van de patiënt en de kwaliteit van leven zonder operatie of langdurige uitvaltijd.

Technologieën op de workstation

V tone

VTone is een zachte, door de FDA goedgekeurde technologie die is ontworpen om intravaginale elektrische spierstimulatie (EMS) en neuromusculaire ‘heropvoeding’ te bieden om zwakke bekkenbodemspieren te rehabiliteren en stress, aandrang en gemengde urine-incontinentie aan te pakken.

Morpheus8V wellness apparatuur

Morpheus8V

Morpheus8V is een snelle en effectieve bipolaire radiofrequentietechnologie die een breed scala aan op maat gemaakte oplossingen biedt. Fractionele weefselcoagulatie tot een diepte van 3 mm, waardoor artsen meerdere procedures kunnen uitvoeren.

FormaV

FormaV is een comfortabele behandeling die zorgt voor een gelijkmatige volumetrische diepe verwarming voor weefselremodellering met realtime temperatuurregeling. FormaV helpt patiënten met (tijdelijke) verbeteringen in de bloedcirculatie, spierverlichtingspijn en spierontspanning. Een comfortabele en niet-invasieve behandeling die veelzijdig is en aanpasbare oplossingen biedt voor patiënten. De veelzijdigheid van deze RF-technologie stelt de behandelaar in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden om de weefselgezondheid te verbeteren.

Morpheus8

Morpheus8 is een minimaal invasieve Subdermale Adipose Remodeling Device (SARD), ontworpen om collageen te remodelleren en vetweefsel te coaguleren. Dit uitwisselbare portfolio van micronaaldtips, met verschillende pinconfiguraties (Prime 12-pins, Resurfacing 24-pins, Morpheus8 24-pins), biedt artsen een modulaire oplossing om aanpasbare fractionele behandelingen voor het hele lichaam te leveren. 

Tone

Tone werkt door pulsen uit te zenden voor elektrische spierstimulatie (EMS) om onwillekeurige spiersamentrekkingen te simuleren. De handsfree applicators van Tone richten zich op specifieke spiergroepen om de kracht van de spier te herstellen.

Meer informatie en/of een afspraak maken  Kantoor gebouw skintec

  Meer weten over de EmpowerRF?

  Kom langs op afspraak, onze specialisten staan voor u klaar! Vul het contactformulier in of neem contact op via onderstaande gegevens.
  070 217 31 73
  info@skintec.nl
  Winkelmand 0