DEKA – Tetra Pro CO2 laser

DEKA

Het Italiaanse merk DEKA bestaat sinds 1991 en staat bekend om de baanbrekende technologieën en hoogwaardige apparatuur. DEKA is al jaren een wereldleider in het ontwerp en de productie van hightech lasersystemen voor medische- en esthetische toepassingen. DEKA heeft innovatieve technieken ontwikkeld om de kunst van mini-invasieve laserchirurgie te verbeteren.

De Tetra Pro CO2-laser is een ablatieve laser die werkt door gerichte energie af te leveren aan het huidoppervlak, waardoor dunne huidlagen worden verwijderd. Dit proces wordt ablatie genoemd.

De laser heeft vier verschillende pulsmodi en is door het grotere scanoppervlak (20 x 20 mm) en het hogere vermogen (40 W) ongeveer 30% sneller dan eerdere dermatologische CO2-lasers.
De Pulse Shape Design (PSD)-technologie maakt het mogelijk om de fractionele laserpulsen aan te passen met variabele pulsvorm, pulsduur, energie en piekvermogen. Tetra Pro CO2 gebruikt koolstofdioxide om laserlicht te genereren, waardoor het de krachtigste ablatieve laser is die er is.
De laser wordt gebruikt bij cosmetische en dermatologische ingrepen en verwijdert effectief beschadigde huidlagen en stimuleert de groei van nieuwe, gezonde huidcellen.

Wat kun je behandelen?

Wenkbrauw lifting
Periorbitale rimpels
Littekens (acne)
Rimpels
Pigmentatieproblemen
Tekenen van huidveroudering

Belangrijkste kenmerken:

Technische specificaties

Brochure Tetra Pro

Revolutionizing Precision in Micro-Ablative Procedures

Benieuwd naar het volledige aanbod lasers van DEKA?

Meer informatie en/of een afspraak maken  Kantoor gebouw skintec

  Meer weten over de DEKA – Tetra Pro CO2 laser?

  Kom langs op afspraak, onze specialisten staan voor u klaar! Vul het contactformulier in of neem contact op via onderstaande gegevens.
  070 217 31 73
  info@skintec.nl
  Winkelmand 0