DEKA – Motus AX

DEKA

Het Italiaanse merk DEKA bestaat sinds 1991 en staat bekend om de baanbrekende technologieën en hoogwaardige apparatuur. DEKA is al jaren een wereldleider in het ontwerp en de productie van hightech lasersystemen voor medische- en esthetische toepassingen. DEKA heeft innovatieve technieken ontwikkeld om de kunst van mini-invasieve laserchirurgie te verbeteren.

De Motus AX Alexandrite laser is speciaal ontworpen en ontwikkeld met behulp van de revolutionaire Moveo-technologie. Het biedt een baanbrekende oplossing voor laserontharing en pigmentverwijdering.

Dankzij het innovatieve Alexandrite-lasersysteem (755 nm) biedt Motus AX een snelle- en effectieve ontharing voor alle huidtypen, inclusief de donkere- en gebruinde huid. Dankzij de unieke Moveo-technologie worden behandelingen snel en comfortabel uitgevoerd met minimale pijn, bijwerkingen en downtime. Bovendien zorgt de geïntegreerde koelingstechnologie ervoor dat de huid tijdens de behandeling kan afkoelen, wat het comfort van de patiënt maximaliseert. Motus AX biedt een veilige, efficiënte en comfortabele oplossing voor langdurige haar- en pigmentverwijdering.

Wat kun je behandelen?

Laserontharing
Pigmentverwijdering

Belangrijkste kenmerken:

Technische specificaties

Brochure DEKA Motus AX

The new era of hair removal

Benieuwd naar het volledige aanbod lasers van DEKA?

Meer informatie en/of een afspraak maken  Kantoor gebouw skintec

  Meer weten over de DEKA – Motus AX?

  Kom langs op afspraak, onze specialisten staan voor u klaar! Vul het contactformulier in of neem contact op via onderstaande gegevens.
  070 217 31 73
  info@skintec.nl
  Winkelmand 0