Gezicht en lichaam contouring

Wat is Bodytite?

BodyTite is een minimaal invasief apparaat voor lichaamscontouren en levert resultaten die voorheen alleen werden bereikt door excisieprocedures. BodyTite, aangedreven door directionele radiofrequentie (RF), zorgt voor samentrekking van de dermis, het onderhuidse bindweefsel en de coagulatie van vetweefsel.

Voordelen van de Bodytite

RFAL-technologie vertegenwoordigt de toekomst van lichaams- en gezichtscontouren. Door BodyTite, FaceTite, AccuTite en Morpheus8 toe te voegen aan uw esthetische aanbod, zal uw praktijk: 

Technologieën op de workstation

Bodytite

BodyTite is een geavanceerde procedure voor lichaamscontouring en verfijning waarmee patiënten uitgebreide of excisie-operaties kunnen vermijden. BodyTite-technologie vermindert vet zonder huidverslapping te veroorzaken. Het levert ongeëvenaarde klinische resultaten.

Wat kan het behandelen?

Before After

Facetite

In slechts één behandeling kan FaceTite de contouren van het gezicht en kleine lichaamsdelen aanzienlijk verbeteren. Door gebruik te maken van RFAL-technologie is FaceTite het beste na een traditionele facelift, zonder de bijbehorende grote littekens en uitvaltijd. 

Wat kan het behandelen?

Before After

Accutite

AccuTite maakt focale RF-behandeling zonder excisiechirurgie. AccuTite is gebaseerd op RFAL-technologie die nauwkeurige verwarming levert om vetweefsel te remodelleren.

Wat kan het behandelen?

Before After

Morpheus8

De Bodytite wordt geleverd met de Morpheus8 incl. Morpheus8 Body technologie.  

Morpheus8 is een minimaal invasieve Subdermale Adipose Remodeling Device (SARD), ontworpen om collageen te remodelleren en vetweefsel te coaguleren. Dit uitwisselbare portfolio van micronaaldtips, met verschillende pinconfiguraties (Prime 12-pins, Resurfacing 24-pins, Morpheus8 24-pins), biedt artsen een modulaire oplossing om aanpasbare fractionele behandelingen voor het hele lichaam te leveren. 

Wat kan het behandelen?

Before After

Morpheus8 body

Morpheus8 Body is de eerste en enige door de FDA goedgekeurde technologie die diepe 8 mm onderhuidse vetweefselremodellering mogelijk maakt. Met een unieke grote oppervlaktetip (Morpheus8 40p Body tip) bestaande uit een matrix van 40 dunne goudgecoate micronaalden en een thermisch profiel van 7 mm + een extra warmteprofiel van 1 mm, kan Morpheus8 Body worden geprogrammeerd om snel grote weefselgebieden te behandelen op de diepste niveaus van beschikbare RF .

Uitgerust met Burst-modus RF-technologie, zet Morpheus8 Body automatisch bipolaire RF-energie in op behandelingsdieptes op meerdere niveaus in een enkele cyclus. De mogelijkheid om weefsel sequentieel te richten op drie niveaus, met intervallen van milliseconden, zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de behandeltijden, minimaliseert huidletsel, verhoogt de uniformiteit van de behandeling en maakt op maat gemaakte fractionele procedures voor het hele lichaam mogelijk.

Wat kan het behandelen?

Before After

Meer informatie en/of een afspraak maken  Kantoor gebouw skintec

  Meer weten over de Technologie?

  Kom langs op afspraak, onze specialisten staan voor u klaar! Vul het contactformulier in of neem contact op via onderstaande gegevens.
  070 217 31 73
  info@skintec.nl
  Winkelmand 0