NON-INVASIVE TISSUE REMODELING

Wat is FormaV Technologie?

FormaV technologie biedt een innovatieve benadering van weefselremodellering door middel van comfortabele behandelingen met gelijkmatige volumetrische diepe verwarming en realtime temperatuurregeling. De veelzijdige toepassingen van FormaV gaan verder dan alleen oppervlakkige verbeteringen; het is een niet-invasieve oplossing die patiënten ondersteunt bij het bevorderen van de bloedcirculatie, het verlichten van spierpijn en het bereiken van spierontspanning.

De kracht van FormaV ligt in zijn aanpasbaarheid, waardoor behandelaars op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden voor een scala aan gezondheidsproblemen. Of het nu gaat om tijdelijke verbeteringen in de bloedcirculatie of specifieke spiergerelateerde kwesties, FormaV past zich aan de unieke behoeften van elke patiënt aan.

De RF-technologie van FormaV vertegenwoordigt niet alleen een geavanceerde benadering van behandelingen, maar ook een evolutie in het bevorderen van weefselgezondheid. Door het vermogen van behandelaars om op maat gemaakte oplossingen te bieden, opent FormaV de deur naar een bredere reikwijdte van mogelijkheden voor het optimaliseren van de algehele welzijn van individuen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen van FormaV technologie

 • Comfortabele en veilige behandeling die zorgt voor een gelijkmatige diepe verwarming voor weefselremodellering.
 • Aangewezen voor verlichting van spierpijn en verbeterde lokale bloedcirculatie.

 • Snelle resultaten met voortdurende verbeteringen in de loop van de tijd.

Wat kun je behandelen?

Morpheus8V behandeling, vtone

Optimaliseer Vrouwenwelzijn met FormaV Technologie

FormaV levert uniforme volumetrische diepe verwarming voor weefselremodellering, zodat behandelaars snel en comfortabel gezondheidsproblemen van vrouwen kunnen aanpakken.

Morpheus8V behandeling, Vtone

Invasief-vrije Probleemoplossing met FormaV Technologie

De technologie lost snel en effectief een reeks problemen op zonder het gebruik van invasieve technieken.

Morpheus8V behandeling, Vtone

Op Maat Gemaakte Oplossingen voor Vrouwenwelzijn

De veelzijdigheid van het technologie-handstuk maakt op maat gemaakte oplossingen mogelijk om een verscheidenheid aan gezondheidsproblemen van vrouwen te behandelen.

Meer informatie en/of een afspraak maken  Kantoor gebouw skintec

  Meer weten over de FormaV technologie New?

  Kom langs op afspraak, onze specialisten staan voor u klaar! Vul het contactformulier in of neem contact op via onderstaande gegevens.
  070 217 31 73
  info@skintec.nl
  Winkelmand 0