Gratis kleinschalige demonstratiedagen 'Microneedling'

Beste schoonheidsspecialiste, salonhoudster en/of huidtherapeute, 

MICRONEEDLINGHet microneedling seizoen is weer begonnen! En dat is leuk als je deze behandeling al toepast in je salon of kliniek. Doe je dat nog niet, dan is dit nu de kans om deze behandeling wél aan te gaan bieden. Geef je daarom op voor één van onze gratis demonstratiedagen. We vertellen je hier alles over:

  •  het apparaat;
  •  de techniek in combinatie met de juiste producten;
  •  het financiële aspect (advies tarief) van deze behandeling voor jou als professional.

Natuurlijk mag je tijdens deze demodag ook zelf met de Skin Needle Pen werken zodat je daarna eventueel snel aan de slag kan in je salon of kliniek. 

Huidverbetering 

Microneedling is een geweldige manier om het eigen herstellend vermogen van de huid te gebruiken in combinatie met een voor jou weinig inspannende behandeling. Maar wel een groot en prachtig resultaat voor de klant ! Microneedling gaat altijd gepaard met invasief bruikbare serums. SkinTec importeert hiervoor het semi-medische merk QS Skin Care Dermocosmetics. Met deze producten werken we ook tijdens de demodagen.  

Kleinschalige coronaproof demodagen 

De komende maandagen organiseren wij kleinschalige microneedling demonstraties in onze professionele oefenruimte. Naast het praktijkgedeelte is er een theoretisch deel over de werking van microneedling met de Skin Needle Pen. We gaan ook in op het financiële deel waar we je onder andere meer vertellen over de tariefstelling voor deze behandelingen. Kortom, zeker de moeite waard om te komen! 
Let op: het aantal plekken is beperkt dus wacht niet te lang met aanmelden. 

Wanneer: komende weken op verschillende maandagen
Tijden: 11:00 – 13:00 uur 
Adres: Colijnplein 14, Den Haag 

Parkeren: kan gratis achter ons pand 

De demonstratiedagen zijn uiteraard conform de RIVM-richtlijnen. 

Via onderstaande datumplanner kun je je heel eenvoudig inplannen voor één van de demodagen. Je krijgt de beschikbare data te zien, je klikt de voor jouw gewenste datum aan en de rest wijst zichzelf!  

*Iedere bezoeker ontvangt na afloop ook een leuk cosmetica pakketje met samples van onze cosmetica partner QS Skin Care Dermocosmetics.  

skin needle pen huidverjonging
Winkelmand 0